1 op 1 parajumper tenkte jeg

Veldig kjekt strikke selv, heller ha noen i familien, som kan lage akkurat det som nskes. Er jo kjempefint finne frem til lange str mper i stedet for ullbukse :)Haha! Viktig med m l og visjoner vet du :)I dag skal faktisk strikkegurudamen p strikkekafe, s jeg regner med at det blir en bra mandag 🙂 Flott mandag til deg ogs 🙂 Sp r for all del om du trenger hjelp til genseren du holder p med :)Det er f rste gang jeg ser forsterket s le,har tenkt p det selv men det har ikke g parajumpers gesteppte daunenjacke ugo tt an med den type h l jeg har strikket! Ser n at det g r utmerket med annen h l,s idag har jeg l 1 op 1 parajumper rt parajumpers replica noe nytt!Siv Kaldal: S bra at du l rte noe nytt :)Hei. Lurer p om gensere strikket i Sisu vil strekke seg og bli sidHei! Det vet jeg rett og slett ikke fordi