Parajumpers quality which continues to live on today

Fikk ikke med alt p bildet, s her er noe av det jeg har pakket til babyene i den ber mte «f debaggen, eller sykehusbagen: Hjemreiseantrekk til babyene (Begge ytterdressene er faktisk arvet. Den ene er en fleecedress fra HM som jeg vil gjette er kj pt en gang p 90 tallet s vidt jeg kan se, som vi har arvet av min tante, og den andre er dressen Oliver brukte da han var mindre. Arvet y er g y!) Bamser som lukter mamma og pappa (vi har hatt dem med oss i sengen siden de ble kj pt) Ekstra skift til babyeneEndinger siden sist: Har med litt ekstra kl r til babyene. Treleker holder liksom i generasjoner. Da varmer det hjertet mitt se at lekene kan v re minst like popul re hos de sm. Endelig en leke uten en million farger og lyder og plastdeler som brekker av f rste gang den lekes med.Brannbilen fikk Oliver av morfaren sin, og er overraskende nok fra BR leker.

Kuppelteltet parajumpers patch er en klassisk teltmodell som er enkel sl opp og som str stabilt i vr og vind. De modellene du finner her egner seg godt for alt fra n opptil ti personer, og finnes i en parajumpers quality rekke ulike farger og design. Hvis du lurer p noe angende vre kuppeltelt, er du alltid velkommen til kontakte oss via kundetjenesten vr, Men hun hadde enn ikke mot til flge