Parajumpers jakke drammen wedug bsa

Kompletterende utstyr til turskiene dineForuten skiene trengs ogs et par staver, og disse m vre tilpasset kroppsbygningen din. Man beregner vanligvis stavene til vre fra 25 til 30 cm kortere enn hyden din. Hvis du er usikker p lengden, kan du alltid satse p staver som kan gjres lengre og kortere. Smokker fra kjente merker som de fra Tommee Tippee p bildet over koster bare to euro!Vurderer nesten kj pe med smokker til guttene blir st rre. En 2 pakning med smokker i Norge koster jo nesten hundre kroner! Jeg kan ha g tt litt overboard allerede:Til mitt forsvar: Alle disse smokkene kostet det samme som n pakke med smokker i Norge. Jeg tenkte f rst at det m tte v re noe med at det er strengere f smokker godkjent i Norge, men alle smokker m jo gjennom de samme EU reglene.

Teach me!